Pelt weer niet beloond voor goede wedstrijd (3-2)
9 OKTOBER 2022

Esperanza Pelt blijft in het sukkelstraatje zitten. Nochtans speelde het weer een zeer degelijke wedstrijd bij de verrassende leiders van Wezel Sport.

Jan Smolders kopte al vroeg de 0-1 tegen de touwen, de hoekschop van Djaniny Lopes Mendes was goed gezet, Smollie kopte de 0-1 overhoeks binnen na 13 minuten spelen. Pelt had het betere van het spel, kreeg enkele kansjes maar het was de thuisploeg die wat gevleid de gelijkmaker scoorde vijf minuten voor rusten. Topschutter Mart Van De Gevel maakte de 1-1 wat tevens de ruststand was.

Tijden de koffie blijft een geblesseerde Carlo Palmans in de kleedkamer, Tuur Rijkers is zijn vervanger. Na de pauze blijft Pelt het goed doen, net voor het uur is de 1-2 een feit. Wij dachten Aleksandar Stankov die scoorde maar het Pelts doelpunt werd genoteerd als own-doelpunt door Kjell Ven van de thuisploeg. Lang kan Pelt niet genieten van deze voorsprong, twee minuten later hangen de bordjes weer gelijk na een defensieve blunder bij Pelt, Jelle Van Kruijssen maakte de 2-2. Kevin Geebelen komt de ongelukkige Erol Erdal vervangen en wat later verlaat een geblesseerde Jessy Hendrikx het veld voor Tarik Saïdi. Tussendoor had de thuisploeg een derde maal gescoord, een beauty trouwens via Nick Kuijlaars, 3-2. Pelt probeerde nog op zoek te gaan naar de verdiende gelijkmaker maar kreeg weer geen loon naar werken. Volgende week zaterdag wacht er al een zespunten-wedstrijd de derby thuis tegen KVK Beringen.

(foto: KVK Wellen - Esp. Pelt)