Winst bij hekkensluiter Koersel (0-3)
10 APRIL 2022

Na twee nederlagen wou Pelt terug aanknopen met een overwinning bij hekkensluiter Koersel.
In de eerste helft zagen we een zeer bedrijvig Pelt met doelkansen die nauwelijks op twee handen te tellen waren. Er waren missers van Johan Ella Ella, Niek Vandenputte, Emrah Bostanci en Jens Meeus. Met de rust in zicht kreeg Pelt eindelijk loon naar werken. Emrah Bostanci scoorde met een streep centraal in doel. Even daarvoor kreeg de thuisploeg een eerste kans, een kopbal ging over. Net voor de koffie leek Jens Meeus te scoren, de noodrem voorkwam erger. Tot grote verbazing geen rode kaart, slechts geel. De vrije trap van Jens leverde dan toch de 0-2 op. In de rebound tikte Bob Adriaans binnen. De 0-2 was over verdiend al hadden dat er ook vijf mogen zijn.

Na de pauze scoort Johan Ella Ella snel de 0-3. Boeken toe en nu de wedstrijd volwassen uitspelen. Niek Vandenputte trapt nog voor een lege kooi over en Johan Ella Ella miste een dot van een kans. Kevin Geebelen, die vandaag veel meters maakte kon zowel voor als na de pauze een doelpunt maken, het zat niet mee voor de blonde back. Zonder kleerscheuren de eindmeet halen, dat lukte vrij makkelijk al kreeg de thuisploeg in het slot nog de mogelijkheid op de eerredder, ook deze kans ging niet tussen het doelhout.
Pelt wint makkelijk en boekt zijn 12de cleansheet van het seizoen.
Zondag met Pasen ontvangen we Berlaar Heikant op De Roosen om 15:00